/Politica de retur
Politica de retur 2018-05-08T13:32:44+02:00

Politica de retur

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET

Politica de retur

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.kidstailor.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 (plus inca 16 zile oferite in plus de catre www.kidstailor.ro) zile calendaristice, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenul de 30 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: din momentul efectuarii platii propriuzise (ramburs cash, ordin de plata prin banca, plata cu cardul, etc.).

In cazul returnarii produsului, clientul poate alege returnarea banilor sau comandarea altui produs, cu achitarea sau restituirea diferentei in cazul in care pretul produselor difera.

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: ,,consumatorul, persoana fizica, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.). ,,Clienti” sau ,,consumatori” sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu fie folosit, sa nu prezinte urme de purtare, lovire sau murdarie, sa contina toate accesoriile aferente produsului, sa fie in ambalajul original, insotit de certificatul de garantie, factura si chitanta de la curier (in original sau copie).

In cazul in care nu sunt respectate conditiile de retur, nu vom accepta inlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs si nici restituirea banilor.

Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare a intentiei de retur. Aceasta notificare se face pe adresa de mail camelyakt@gmail.com , asa cum este specificat si in Termeni si conditii. Returul se poate face doar prin curier.

Returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente: factura (original sau copie); chitanta de la curier (original sau copie); cerere scrisa in care sa fie specificate urmatoarele aspecte :

  1. numele si prenumele solicitantului(ei)
  2. telefon contact
  3. motivul returului (schimbarea produsului sau returnarea banilor). In cazul schimbarii/inlocuirii produsului, specificati produsul dorit in locul celui returnat.
  4. adresa la care se va face returnarea produsului/produselor in cazul schimbului/inlocuirii produsului
  5. contul bancar pentru restituirea contravalorii produsului/produselor in cazul returnarii banilor

Schimbarea produsului cu un alt produs

Daca doriti schimbarea marimii/culorii produsului comandat, sau inlocuirea produsului cu un alt produs, trimiteti produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati prin curier, la adresa de returnare de mai jos, impreuna cu documentele specificate mai sus, dupa ce in prealabil ati notificat acest lucru pe mail. Returnarea produsului solicitat la schimb, se face prin curier la adresa specificata in cererea scrisa.

Costurile de transport aferente trimiterii returului(schimbului) de catre dvs la noi, cat si trimiterii produsului trimis de noi ca schimb catre dvs este suportat de catre dvs.

In cazul in care nu respectati conditiile de retur, precizate si in Termeni si Conditii, nu vom accepta returul dumneavoastra.

Adresa de returnare a produselor este: KIDS TAILOR SRL, Str. Aleea Salcamilor, nr. 4, bl. A14, ap. 20, parter, loc. Targu Neamt, jud. Neamt.

Pentru notificari ale intentiei de retur si orice alte intrebari, contactati-ne la adresa: camelyakt@gmail.com.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la telefonul afisate pe  www.kidstailor.ro.